30 may 2011

PEPINO ESPAÑOL


España foi acusada de exportar pepinos contaminados que provocaron once mortes e infectaron a 1.200 personas en Alemaña. Comprobouse que é imposible que as persoas colleran a infección dos pepinos, xa que a incubación dura días e a primeira víctima morreu o día seguinte de chegar os pepinos a Alemaña, ademais hai persoas que están ihttp://www.blogger.com/img/blank.gifnfectadas e que non comeron pepino español. Entón, cal é a causa?

3 comentarios:

  1. Está comprobado que esa non foi a causa, e de antemán xa se sabía que en España non había ningún infectado. Se non os hai aquí, porque os iva haber en Alemania por un producto español?
    A causa non a sei, pero polos pepinos españois non é.

    ResponderEliminar
  2. Hai unha atleta chamada Elena Espeso que está hospitalizada en Alemania cos que " din que están así de mal por comer pepinos" e ela asegurou que NON comeu pepinos, que a enfermidade puido producirse por unha bacteria chamada ECOLI tras comer tomates crudos, e na carreira comezou a sentirse moi moi mal, asustouse cando viu a sua diarrea con sangue...
    fonte:http://www.madridpress.com/noticia/121236/MADRID/ingresada-atleta-española-bacteria-ecoli-tras-comer-tomates.html

    Myre 1ºD

    ResponderEliminar
  3. O problema ahora é que ahora os alemáns xa non confian nos nosos productos, e perderemos moito diñeiro.

    ResponderEliminar

¿Estás seguro de que queres comentar?